Olika säsonger inom profilkläder

När det handlar om profilkläder så fungerar det precis som med vanliga kläder, olika säsonger ställer olika krav på kläderna. Det finns kläder som används enbart under en säsong, exempelvis vinterkläder eller sommarkläder.

Vidargrow-your-brande finns det också kläder som är avsedda för olika syften, samt kläder som kan användas året runt.

När du tänker på kläder som kan användas hela året kommer du kanske att tänka på t-shirten.

Att den kan användas hela året är helt riktigt, men du får komma ihåg att den kanske är mindre synlig under vissa delar av året.

Detta beror på att det inte finns många som bär enbart t-shirt när kylan sätter in. I det fallet kommer dina profilkläders synlighet att minska under den delen av året om du inte har valt att satsa på flera klädesplagg som kan visas upp även under denna tid.

Välj rätt plagg efter säsong

Om du har personal som jobbar ute på vintern och du vill att dem ska bära profilkläderna i arbetet blir det hela naturligt. Här kommer du genast att veta vad som behövs.

En god idé är också att låta medarbetarna lämna in önskemål om vilken typ av kläder de skulle behöva och känna sig bekväma i för jobbet som ska utföras.

Om du enbart har satsat på att ge dina besökare eller kunder profilkläder så kommer du att kunna tänka till och kombinera detta på ett bra sätt.

I det fallet du ger bort profilkläder till dina kunder eller besökare så är det ofta uppskattat med en t-shirt. Du kommer dock att tjäna på att kombinera denna med något annat, som exempelvis pannband, mössa eller keps.

På så sätt kommer det att finnas något för alla säsonger. Om du vill vara synlig på flera platser med din profilreklam så kan du även skapa kalendrar, kaffemuggar och reklampennor för att få stor spridning på ditt budskap.