Hur välja profilkläder?

Att välja rätt profilkläder för ert företag är inte alltid det lättaste. Profilkläderna ska passa både er bransch och grafiska profil. Kanske har ni inte heller någon helt klar grafisk profil utstakad och behöver delvis hjälp med det vid ett köp av profilkläder? Det är mycket som ska klaffa helt enkelt!

Ett första steg är att ta reda på vilka plagg ni behöver i er verksamhet. Skjortor passar bättre på kontoret och för säljarna än på bygget. Precis som en slitstark t-shirt och en robust arbetsjacka passar bäst vid byggarbetsplatsen. Analysera era behov och välj de plagg ni behöver och som passar er bransch bäst.

Kanske behöver ni även kombinera inköp till både säljare och övrig personal för att täcka blandade behov. De flesta leverantörer tillgodoser flera olika nischer, så det ska inte vara någon fara.

Budgeten är även den viktig, de flesta har en ekonomisk plan att följa och även om profilkläder är otroligt viktigt så får det inte kosta s mycket att det går ut över andra inköp. Det finns profilkläder i väldigt många olika prisklasser, till och med en så enkel produkt som t-shirts finns i en bred kurva av olika prisklasser.

Lättast är att gå in på en leverantörs hemsida och kolla på deras olika modeller och välja den som överensstämmer med er budget bäst. Bäst priser är det oftast att handla sina profilkläder online då dessa leverantörer priskrigar mer med varandra än övriga företag.

Där kan ni även ställa in önskad prisram på produkterna för att endast få fram alternativ som funkar rent ekonomiskt för er.

profilkläder

Stil och färger på profilkläderna?
Att välja rätt stil och färger är även det superviktigt för att ni ska få ut maximalt av era profilkläder. Ställ in på leverantörens hemsida vilka färger som önskas på plaggen och sök sedan reda på de modeller som ni tycker passar ert företag bäst.

Oftast finns det många olika stilar att välja på för att ni ska kunna hitta rätt! Kanske är ni till och med ute efter ett speciellt märke till era profilkläder?

Vilken leverantör ska man välja?
Vi har testat flera olika leverantörer under åren, men den som levererat bäst profilkläder är helt klart det företag som vi gjorde vårt senaste inköp hos, printoz.se.

Bra hemsida med stort sortiment gjorde det enkelt att hitta produkter som var bra för oss. Vi jämförde sedan printoz priser med andra leverantörers och såg att de låg överlag bäst till även i pris.